Hogyan írjunk érdekes tartalmat weboldalunkhoz?

Azt mondta a webfejlesztő, hogy várja tőlem a tartalmakat. Milyen tartalmakat? Erről csak az jut az eszembe, hogy „Tartalomhoz a forma, Amfora!” – de a webfejlesztő biztosan nem erre gondol.

Nem tudok írni, semmi nem jut az eszembe. Láttam egy oldalt, a Bakfitty Kft-ét, azon bezzeg jó szövegek vannak! A szemetek 10%-kal alámennek az áraimnak, hát én meg miből éljek meg??? Majd megmondom, hogy azokat a szövegeket szedjék le, az nekem is jó lesz.

Na jó, azt nem lehet. Szerzői jogok meg minden. Azt hiszem, kénytelen leszek gondolkodni.

Először is, azt már tudom, hogy milyen menüpontok lesznek a weboldalon, szerencsére ezt már tisztáztuk. Ezeket tulajdonképpen legjobb, ha címként kezelem, akkor pedig a szöveget nevezhetem fogalmazásnak is! Te jó ég! De régen volt már!

Ezek lesznek a menüpontok: Hangyagereblyézés, Fűsimogatás, Referenciák, Rólunk, Kapcsolat.

Ebből a Kapcsolat nem túl izgalmas, mert csak adatok meg a térkép. A Referenciák sem túl bonyolult, leginkább csak képek. Bár a fejlesztő szerint át kell neveznem őket, hogy bennük legyenek a kulcsszavak. Hát ez ciki, mert a kep1, kep2 egyszerűbb lett volna. Mindegy, lássuk a lényeget.

Fontos, hogy a menüpont neve, ami egy fontos kulcsszó, benne legyen a címben és aztán persze a szövegben is, lehetőleg már az első bekezdésben, meg később is.

Íme a cím a Hangyagereblyézés menüponthoz: Magas színvonalú hangyagereblyézés az Ön otthonában!

Magas színvonalú hangyagereblyézés az Ön otthonában!

A hangyagerebélyézés a hivatásom már három éve. Büszke vagyok rá, hogy munkatársaimmal több, mint 100 ügyfelemnél bizonyítottam, hogy a szépen gereblyézett hangyák a kert ékességei!

Sokan csak a fűben gondolják lehetségesnek ezt a tevékenységet, pedig sok lehetőség van még: a fákon, bokrokon – sőt a virágokon is el lehet szépen rendezni ezeket a néha csípős, de amúgy igen dekoratív kis jószágokat.

Ha szeretné élőben is látni, hogy néz ez ki, keressen nyugodtan. Ingyen egy kisebb felületen próba-gereblyézést végzünk, és akkor össze tudja hasonlítani a hatást. Több képet is láthat a Referenciák menüpontban, vannak előtte – utána típusúak is.

A hangyagereblyézéshez használt eszközök

Kiváló, nagy teljesítményű német gépekkel végezzük a munkát: két nagyobb és két kisebb berendezéssel nagyobb területekkel is gyorsan elkészülünk, illetve egyszerre több helyen is tudunk dolgozni. 24 órán belül vállalom a gereblyézés megkezdését.

További szempont, hogy gépeim zajszintje az általánosan elterjedt típusokhoz képest alacsonyabb, így a szomszédokat kevésbé zavarják.

A felfordulás miatt sem kell aggódnia, mert munka után mindig gondosan eltakarítunk, hogy Önnek csak a szépen gereblyézett hangyákban kelljen gyönyörködnie!

Ápolja kertjét és hangyáit legalább havonta!

A legmagasabb színvonalú munka sem tart örökké, néha fel kell frissíteni a kertet. Ha a havi karbantartó gereblyézést is velünk végezteti, árainkból 10% kedvezményt adunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és mindig gondoljon ránk, ha hangyagereblyézésre van szüksége!

weboldalkészítés WordPressben

Szerintem ez így jó is lesz elsőre, de lehet, hogy átnézetem egy szakemberrel, lehet, hogy neki vannak még használható ötletei…

Oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt az asztali gépen balra ←, mobil eszközökön lent ↓ található megosztásgombok segítségével! Köszönjük!  Lájkolj/kövess közösségi oldalainkon, hogy mindig értesülj az új bejegyzésekről!

 

Kövesse a Duotone-t a YouTube-on

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This