(NEM) egyoldalas weboldalad van

(100 webes bukta)

Mit jelent az, hogy egy vagy nem egyoldalas weboldal?

Jópár évvel ezelőtt nagy divat lett az egyoldalas weboldal, amelynek az a lényege, hogy nem külön lapokon vannak a menüpontok, hanem egy hosszú „tekercsben”, és a menüsorban az egyes menüpontokra kattintva az adott oldalon belül navigálunk le-fel.

Írtam erről a témáról, az egyoldalas weboldalak előnyiről és hátrányairól egy sokkal részletesebb cikket, olvasd el azt is a linkre kattintva!

A lényeg viszont mindig az, hogy AZ ÜGYFÉLNEK MIRE VAN SZÜKSÉGE? Hiszen egy eszköz akkor hasznos, ha egy adott célra jól használható!

Referenciamunkáim között többet is bemutattam, amely vegyíti az egyoldalas és nem egyoldalas weblapok tulajdonságait – mindig az igényekhez szabva!

A legújabb egy fiatal, de tapasztalt pénzügyi tanácsadó induló oldala: vegyes szerkezetű.

Egy magánrendelés weboldala: egyoldalas szerkezet.

Könyvelőiroda weboldala: majdnem egyoldalas – ez azt jelenti, hogy a lényegi tartalom 1 lapon helyezkedik el, de van külön menüpont például az adatkezelési tájékoztatónak.

Ipari alpintechnikával dolgozó vállalkozás oldala: egy is majdnem egyoldalas, it a Rólunk került külön lapra.

Első majdnem egyoldalas weboldalam egy villamosipari cég oldala volt, ahol az Árajánlatkérés és az ÁSZF került külön menüpontba.

Ha csak kevés időd van, nézd meg a következő két, rövid videót a témáról!

13. Egyoldalas weboldal

14. NEM egyoldalas weboldal

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This