Rólunk: 25 év

Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, hogy mindig a legjobbat kapd. A weboldal és az online marketing elemei olyan eszközök, amelyekkel elérheted céljaidat. Mi a legmegfelelőbb eszközöket adjuk a kezedbe.

25 év részletezve:

w

2013-tól napjainkig

Segítünk kialakítani a webes jelenléthez kapcsolódó stratégiádat, felfuttatjuk weboldaladat, közösségi felületeidet.

Szervezetfejlesztési (pl.: ügyfélszolgálat, CRM) és offline marketing kérdésekben is rendelkezésedre állunk.

A szakirodalmat és az aktuális trendeket folyamatos figyeljük, tudásunkat fejlesztjük.

2009-től

Google Search Console és Analytics programok használatával finomítjuk ügyfeleink online stratégiáját. Google-indexelésből kitiltott oldalakat “javítunk” meg.

Facebook, Youtube majd további közösségi felületeket alakítunk ki és üzemeltetünk.

Google Adwords és Facebook hirdetési kampányokat kezelünk.

2006-2013

Sajátmárkás gyógynövény-kozmetikumok piacra dobása webáruház kialakításával, üzemeltetésével. A teljes forgalom az organikus Google találatokra épült, fizetett hirdetés nélkül!

U

2005-től

Elmélyedünk a keresőoptimalizálás (SEO) rejtelmeiben. Ez olyan jól sikerül, hogy az egyik általunk készített oldal, a hypoxikozmetika.hu, 2005-ös indulásától 2018-ig számos kulcszóra az első, vagy az elsők között volt megtalálható a Google organikus találatai között!

A WebCeo program használatával weboldal- és konkurenciaelemzést végzünk. Segítségünkre van kulcsszókeresésben, technikai elemzésben, külső és belső linkek optimalizálásában.

2000-től

Elkezdünk weboldalakat tervezni. A kezdetektől fontos számunkra a felhasználóbarát kialakítás. Kisvállalkozó ügyfeleink az azonnali profit reményében készíttetik el weboldalaikat, így alaposan kitanuljuk, mi működik a legjobban!

Egy időben saját szervert tartottunk fenn ügyfeleink számára, és korlátlan tárhelyet biztosítottunk (akkoriban ez egyáltalán nem volt elterjedt).

1997-től

Megalakulunk és kiadványszerkesztéssel foglalkozunk. Rengeteg érdekes feladattal találkozunk: szórólapok, naptárak, plakátok, matricák, brosúrák, könyvek, CD-borító és még ki tudja, mi minden…

Milyen szolgáltatásaink vannak?

Nehéz mindenhez megfelelő szakembert találni, de ne aggódj, segítünk: olvass tovább, hogy megtudd, melyeket tudjuk együttesen biztosítani. Kattints a részletekért:

|

"Honlapunk több hónapos együttműködés alatt készült el. Nagyon részletes egyeztetés után precízen, a megbeszéltek alapján készült el. Sok hasznos javaslatot is kaptunk, ami az új oldalunk előnyére válik."

Buzás Csaba
Bentley Magyarország Kft., tulajdonos

|

"A weboldalunk újratervezése kapcsán dolgoztunk együtt Ritával. Kemény munka, sok feladat, időnként nehéz percek jellemezték a kooperációt. A közös munka során Rita akkurátus, következetes, precíz és türelmes hozzáállása, fáradhatatlan munkája, a többiek munkára való ösztönzése, megoldáskereső hozzáállása és szakmai profizmusa meghozta gyümölcsét. Köszönjük!"

Feleki Katalin
menedzser, Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület

|

"Sok hónapig tartó közös munkánk eredménye egy olyan weboldal, ami számunkra a legmegfelelőbb lett. Sok érdekes tanáccsal ajándékozott meg bennünket és persze igyekeztünk eleget tenni a kéréseinek, hiszen tudtuk hogy mind miértünk van.

Nem volt velünk könnyű dolga, de nagy türelemmel viselte és mindig ugyanolyan kedvességgel fogadott bennünket. Köszönjük, hogy együtt dolgozunk."
Geri Zsolt
kártevőirtó

|

"A SzámTámAdó kft. honlapjának elkészítése kapcsán partneri ajánlás alapján kerültünk kapcsolatba.

A projectet kézben tartotta, szakmai tapasztalatait kihasználva rengeteg hasznos észrevétellel segítette az eredményes munkát."

Dobai Gábor
SzámTámAdó Kft.
 

|

"Ritát a szakmai weboldalam elkészítésével bíztam meg. Rendkívüli körültekintést és proaktivitást tapasztaltam a részéről, és a haladásunk során mindig meglepett egy-egy olyan fontos információval, amelyre magamtól sosem gondoltam volna, de a weboldal sikeressége szempontjából fontosnak bizonyult! Nem voltam számára könnyű eset, de türelemmel viszonyult hozzám, amit ezúton is köszönök! :)"

Zámbori Miklós
pénzügyi tanácsadó

|

“Évek óta dolgozunk együtt a Duotone Kft-vel és Ritával, mindig gyors, pontos, kreatív. Az általa tervezett honlapjaink látványosak és eredményesek. Köszönjük kedves, barátságos, türelmes és sikeres munkáját.”

 

Dr Pálfi Zoltán
Urpion Kft. tulajdonosa, urológus szakorvos

|

„Weboldalunk elkészítése személyes megbeszélés és tanácsadás keretében részletes igényfelmérést követően gyorsan és precízen történt meg.

A folyamatos kapcsolattartás segítette a megválaszolandó kérdésekben a döntéshozatalt. Lépésről lépésre haladva több variáció közül választhattam. Köszönöm a munkát!”

Csillag János
tulajdonos, ügyvezető, Középfesz Kft.

|

"Nagyon köszönöm a sok segítséget. Rita nagyon felkészült és széles látókörben tud profin dolgozni. A weboldal szuper lett és érthető, elérhető könnyen.

Minden részletre ügyelt, felhívta olyan dolgokra is a figyelmemet, amit magamtól nem vettem volna észre. Igazi élmény volt vele együtt dolgozni."

Krepsz Gábor
Ragaszt-Team Kft.

|

“Rita építette az új website-unkat, nagyon szép lett. Annak ellenére, hogy hat óra időeltolódással dolgoztunk együtt (mi Mexikóban, Rita Magyarországon) nagyon gyorsan és zökkenőmentesen ment a munka. Rengeteg hasznos tanáccsal látott el és olyan dolgokra hívta fel figyelmünket amire nem is gondoltunk volna. Köszönjük szépen!"

Kamarás Norbert
A Hmex tulajdonosa

|

„A honlapunk kialakításában és frissítésében évek óta dolgozunk együtt a Duotone Kft-vel. Mindig preciz, pontos, dinamikus, kreatív munkát végeztek. Jelenlegi megújítás során Rita szakértelmével, gyors és minden részletre, kérésre kiterjedő munkájával egy elképzeléseinknek megfelelő, jól használható honlapot alkotott számunkra. Köszönjük kedves, barátságos és hatékony munkáját.”

Dr. Kegye Adrienne
sugárterapeuta, pszichoterapeuta szakorvos

|

“Nem mindegy, hogy weboldalam, vagy sikeres weboldalam van! Nagyban függ a weboldalkészítő szakmai tudásától…. Rita több évtizedes tapasztalatának és tudásának köszönhetően nagyon jól bánik az emberekkel.
Mindenkinek, aki sikereket szeretne elérni vállalkozásában javaslom, hogy kérjen időpontot Ritától, a Duotone Kft-től!…"

Kardos Ildikó
Óvodapedagógus és meséket író

Pin It on Pinterest

Share This