Nem a tiéd / van / nincs Google Cégem fiókod

(100 webes bukta)

Tudod egyáltalán mi az a Google Cégem fiók?

Az a térképes izé!

A Google Cégem egy csodálatos, ingyenes eszköz.

Ajánlom azoknak is, akik nem akarnak saját weboldalt fenntartani https://anboweb.hu/nincs-van-weboldala-cegednek/ (1. videó).

Egy másik bejegyzésemben is foglalkozom vele annak kapcsán, hogy a weboldalunkra történő látogatás NÉLKÜL is generálhatunk forgalmat a cégünk részére a Google Cégem felület segítségével. https://anboweb.hu/kattintas-nelkul-is-forgalom-weboldaladon/ A bejegyzésen belül egy videó is elérhető a témáról, ha azt szívesebben nézed/hallgatod.

Itt pedig arról van szó hogy pontosan mi mindenre lehet használni ezt a felületet, illletve milyen buktatói vannak, ha nem jól bánsz vele. Kerüld el ezeket, meglátod, jól jársz!

23. Van Google Cégem profil – de nem a tiéd

Ezt nem szokták a közösségi felületekhez sorolni, de sok szempontból hasonló. Érdemes kihasználni a lehetőségeket, amit nyújt!

30. Nincs Google Cégem fiókod

Ebben részletezem, mi mindenre jó ez a felület.

48. Nem foglalkozol a Google Cégem fiókoddal

Hogyan csinálj magadnak ingyen negatív reklámot? Hogyan szabadulj meg a potenciális vevőidtől? Hogyan szerezz könnyen, gyorsan negatív értékeléseket? Íme a megoldás!

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This