Weboldalkészítés

virtuális nyaralással

Számomra az egyik csodálatos dolog az online marketingben mindig is az volt, hogy megismerek új szakmákat, iparágakat, és beleáshatom magam ezeknek a világába. Szeretek új dolgokat tanulni… „Input” – ahogy azt az 5-ös számú robot mondja (Rövidzárlat c. film).

Ennél a munkámnál nem egy szakma részleteiben mélyedtem el, hanem virtuális nyaralást tehettem Mexikó gyönyörű tájaira – hiszen egy magyar-mexikói utazási iroda számára készítettem egy új weboldalt a régi helyett. A szomorkás őszi időben ez igazán üdítő volt!

Ráadásul nagyon jól ment a munka, ilyen ügyfelet kívánok tucatjával mindenkinek – magamat is beleértve 😉.

Weboldalkészítés virtuális nyaralással - "Input"

A főoldal funkciója…

A főoldal hajtás feletti részét az iroda három legfontosabb tevékenységének szenteltem: a kattintható „gombok” máris segítenek gyorsan továbblépni a kívánt menüpontba. Ez rész legjobban asztali gépen mutat, minden további oldalon viszont a legfontosabb a könnyű mobilos kezelhetőség volt.

 

Mobilra optimalizált

Az utazási iroda célközönsége jellemzően mobilon böngészik, ezért a mobilra optimalizált dizájn alapkövetelmény.

Emellett természetesen a telefonszámok mindenhol kattinthatók (egy gombnyomással közvetlenül hívhatók).

 

Receptajánló: főzd meg itthon!

Mexikó hangulatára a receptajánló blogbejegyzéseivel hangolódhatunk rá. Itt olyan ételek leírását találjuk, amelyeket itthon is elkészíthetünk.

 

Most következik a fejlődés…

Ez a weboldal stabil alapot teremt a Hmex utazási iroda online jelenlétének. Biztos vagyok benne, hogy a járvány elmúltával sokan kedvet kapnak arra, hogy élőben is megnézzék Mexikó izgalmas világát.

Addig is marad a virtuális nyaralás. Nézz körül te is!

“Rita építette az új website-unkat, nagyon szép lett. Annak ellenére, hogy hat óra időeltolódással dolgoztunk együtt (mi Mexikóban, Rita Magyarországon) nagyon gyorsan és zökkenőmentesen ment a munka. Rengeteg hasznos tanáccsal látott el és olyan dolgokra hívta fel figyelmünket amire nem is gondoltunk volna. Köszönjük szépen!”

Kamarás Norbert

tulajdonos, Hmex utazási iroda

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This