Ingyenes weboldal?

Érvek – ellenérvek

Csóró, kezdő vállalkozó vagy, és nincs pénzed saját weboldalra?

Két letetőséget mutatok be a lenti videóban, amelyhez egy régebbi is kapcsolódik, azt is beágyaztam itt, hogy ne kelljen sokat keresgélned wink

 

Még egy ellenérv az ingyenes aldomainnel kapcsolatban…

A valami.webnode.hu domain elárulja, hogy nincs pénzed saját domainre/weboldalra. Ez a vállalkozásodat is hitelteleníti. Valószínűleg leírod magadról, hogy milyen profi vagy a szakmádban, remek felszerelésed van – és már most, az elején, számtalan elégedett ügyfeled!

Ha ilyen jól meg a biznisz, akkor hogyan lehetséges, hogy nem engedhetsz meg magadnak egy saját domaint legalább???

Sajnos – vagy nem: a ruha teszi az embert: kezdő vállalkozó sem mehet tréningnaciban a tárgyalásra, meg kell adni a módját. Ha tehát profinak akarsz tűnni, akkor a webes jelenlétnél is profi megoldást kell választanod.

 

+1 érv a Facebook-oldal mellett

Ezért ez egy újabb érv a céges Facebook-oldal mellett: azon nem látszik kapásból, hogy milyen az anyagi helyzeted!

301 permanent redirect

Egyes esetekben, például WordPress oldalnál bővítménnyel, lehetőség van arra, hogy átirányítsuk a megszüntetett domaint az újra, így nem vesznek el a linkek.

Ehhez azonban hozzáétő kivitelezőre van szükség…

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This